최근 더욱 많은 분들이Oracle인증1Z0-850시험에 도전해보려고 합니다. ITExamDump에서는 여러분들의 시간돠 돈을 절약해드리기 위하여 저렴한 가격에 최고의 품질을 지닌 퍼펙트한Oracle인증1Z0-850시험덤플르 제공해드려 고객님의 시험준비에 편안함을 선물해드립니다. ITExamDump제품을 한번 믿어보세요.
ITExamDump에서는 소프트웨어버전과 PDF버전 두가지버전으로 덤프를 제공해드립니다.PDF버전은 구매사이트에서 무료샘플을 다움받아 체험가능합니다. 소프트웨어버전은실력테스트용으로 PDF버전공부후 보조용으로 사용가능합니다. Oracle 인증1Z0-850덤프 무료샘플을 다운받아 체험해보세요.
시험 번호/코드: 1Z0-850
시험 이름: Oracle (Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 242 문항
업데이트: 2014-02-11
ITExamDump에는 베터랑의전문가들로 이루어진 연구팀이 잇습니다, 그들은 it지식과 풍부한 경험으로 여러 가지 여러분이Oracle인증1Z0-850시험을 패스할 수 있을 자료 등을 만들었습니다, ITExamDump 에서는 일년무료 업뎃을 제공하며, ITExamDump 의 덤프들은 모두 높은 정확도를 자랑합니다. ITExamDump 선택함으로 여러분이Oracle인증1Z0-850시험에 대한 부담은 사라질 것입니다.
IT업계 종사자라면 누구나 Oracle 인증1Z0-850시험을 패스하고 싶어하리라고 믿습니다. 많은 분들이 이렇게 좋은 인증시험은 아주 어렵다고 생각합니다. 네 맞습니다. 패스할 확율은 아주 낮습니다. 노력하지 않고야 당연히 불가능한 일이 아니겠습니까? Oracle 인증1Z0-850 시험은 기초 지식 그리고 능숙한 전업지식이 필요 합니다. ITExamDump는 여러분들한테Oracle 인증1Z0-850시험을 쉽게 빨리 패스할 수 있도록 도와주는 사이트입니다. ITExamDump의Oracle 인증1Z0-850시험관련 자료로 여러분은 짧은 시간내에 간단하게 시험을 패스할수 있습니다. 시간도 절약하고 돈도 적게 들이는 이런 제안은 여러분들한테 딱 좋은 해결책이라고 봅니다.
1Z0-850 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/1Z0-850.html
NO.1 System.out.println(result);
NO.2 }
What is the result?
A. Compilation fails because of an error at line 8.
B. x = 3 , y = 7
C. Compilation fails because of an error at line 11.
D. Compilation fails because of an error at line 9.
E. x = 53 , y = 97
F. Compilation fails because of an error at line 10.
Answer: B
Oracle자격증 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850덤프 1Z0-850
10.You have developed a MIDlet that runs on a Java-enabled Personal Digital Assistant (PDA) device.
Now, your employer has asked you to port the MIDlet to run on other Java platforms. Which is true?
A. The MIDlet is 100% portable across all J2ME devices.
B. The MIDlet can run within a standard web browser.
C. The MIDlet is guaranteed to run correctly under J2SE.
D. The MIDlet is NOT guaranteed to run on a Java technology-enabled phone.
Answer: D
Oracle 1Z0-850시험문제 1Z0-850자격증 1Z0-850 pdf
11.Which statement is true?
A. JMS enables an application to provide flexible, asynchronous data exchange.
B. JMS provides interfaces to naming and directory services.
C. The JMS API is located in the java.jms package.
D. JMS enables an application to provide tightly coupled, distributed communication.
Answer: A
Oracle 1Z0-850자료 1Z0-850 dump 1Z0-850
12.Which two are true about stateless session beans? (Choose two.)
A. They are used to represent data stored in an RDBMS.
B. They implement the JMS API.
C. They are used to implement business logic.
D. They CANNOT hold client state.
Answer: C,D
Oracle자격증 1Z0-850 dumps 1Z0-850자격증 1Z0-850
13.Which two are true about javax.swing? (Choose two.)
A. It includes classes for creating buttons and panels.
B. It is used to create MIDlets.
C. It is used to create applications that have the same user interface on different platforms.
D. It uses the native GUI components of each platform.
Answer: A,C
Oracle 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850
14.Which two are true? (Choose two.)
A. An interface CANNOT be extended by another interface.
B. An abstract class CANNOT be extended by an abstract class.
C. An interface can be extended by an abstract class.
D. An abstract class can implement an interface.
E. An abstract class can be extended by a concrete class.
F. An abstract class can be extended by an interface.
Answer: D,E
Oracle 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850 dump
15.Click the Exhibit button.
Which relationships, referenced by the class names involved, are drawn using valid UML notation?
A. AB, AC, BD, and CD
B. only AC, BD, and CD
C. only AB, AC, and BD
D. only AB and AC
E. only BD and CD
Answer: A
Oracle기출문제 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850자료
NO.3 System.out.println("x = " + x + " , y = " + y);
NO.4 // insert code here
NO.5 s = s.replace('b', 'O');
NO.6 x++; y--;
NO.7 else if (c == 'b')
NO.8 else
NO.9 result = calc(num1, num2);
NO.10 }
NO.11 Given:
1. class Test {
2. public static void main(String args[]) {
3. int num1 = 10, num2 = 20, result;
NO.12 Which two are associated with the web tier in a J2EE web-based application.? (Choose two.)
A. servlets
B. JAX-RPC
C. JMS
D. entity beans
E. JSP
Answer: A,E
Oracle 1Z0-850 dump 1Z0-850 dump 1Z0-850 dump
NO.13 }
NO.14
NO.15 }
NO.16 while (x < 3) {
NO.17 }
Which, inserted at line 8, produces the output 30?
A. static int calc(int n1, int n2) { return; }
B. public int calc(int n1, int n2) { return n1 + n2; }
C. public int calc(int n1, int n2) { return; }
D. static int calc(int n1, int n2) { return n1 + n2; }
E. static void calc(n1, n2) { return (n1 + n2); }
F. static int calc(int n1, n2) { return n1, n2; };
Answer: D
Oracle덤프 1Z0-850 1Z0-850시험문제 1Z0-850 1Z0-850
4.Given:
1. public abstract class Wow {
2. private int wow;
3. public Wow(int wow) {
4. this.wow = wow;
5. }
6. public void wow() { }
7. private void wowza() { }
8. }
Which is true about the class Wow?
A. It does NOT compile because an abstract class must have at least one abstract method.
B. It does NOT compile because an abstract class CANNOT have instance variables.
C. It compiles without error.
D. It does NOT compile because an abstract class CANNOT have private methods.
E. It does NOT compile because an abstract class must have a constructor with no arguments.
Answer: C
Oracle 1Z0-850 1Z0-850 pdf
5.Given:
1. class X {
2. private Y y;
3. public X(Y y) { this.y = y; }
4. }
5. class Y {
6. private X x;
7. public Y() { }
8. public Y(X x) { this.x = x; }
9. }
The instance variable y is intended to represent the composition relationship "X is composed of Y."
Which code correctly maintains this meaning?
A. X x1 = new X(new Y())
;
X x2 = new X(new Y())
;
B. X xx = new X(null)
;
Y y1 = new Y(xx)
;
Y y2 = new Y(xx)
;
C. Y yy = new Y()
;
X x1 = new X(yy)
;
X x2 = new X(yy)
;
D. Y y1 = new Y(new X(null))
;
Y y2 = new Y(new X(null))
;
Answer: A
Oracle dump 1Z0-850 1Z0-850 dumps
6.Which type of J2EE component is used to store business data persistently?
A. stateless session beans
B. JavaBeans
C. stateful session beans
D. entity beans
E. JavaServer Pages
Answer: D
Oracle최신덤프 1Z0-850 1Z0-850인증 1Z0-850자격증
7.What is the purpose of JNDI?
A. to access native code from a Java application
B. to parse XML documents
C. to access various directory services using a single interface
D. to register Java Web Start applications with a web server
Answer: C
Oracle 1Z0-850 dump 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850최신덤프 1Z0-850덤프
8.Which two are true about HTML? (Choose two.)
A. HTML can set up hypertext links between documents.
B. HTML uses tags to structure text into headings, paragraphs, and lists.
C. HTML is an object-oriented programming language.
D. HTML documents CANNOT be browsed by a text editor.
Answer: A,B
Oracle 1Z0-850자료 1Z0-850 1Z0-850인증
9.Given:
4. class Example {
5. int x = 50;
6. int y = 100;
7. public static void main(String args[]) {
8. int x = 0, y = 10;
9. Example ex = new Example();
NO.18 s = s.replace('c', 'O');
NO.19 System.out.println(s);
What is the result?
A. aOcdefgabc
B. Compilation fails.
C. abOdefgabc
D. abXdefgabc
E. abOdefgabO
F. aOcdefgaOc
G. abXdefgabX
Answer: G
Oracle dump 1Z0-850 dump 1Z0-850
17.Which package contains classes used to create data collections, such as maps or queues?
A. java.lang
B. java.io
C. java.awt
D. java.net
E. javax.swing
F. java.util
Answer: F
Oracle 1Z0-850 1Z0-850
18.Given:
1. interface A { }
2. interface B { void b(); }
3. interface C { public void c(); }
4. abstract class D implements A,B,C { }
5. class E extends D {
6. void b() { }
7. public void c() { }
8. }
Which is true?
A. Compilation fails due to an error in line 6.
B. The code compiles without error.
C. Compilation fails due to an error in line 2.
D. Compilation fails due to an error in line 4.
E. Compilation fails due to an error in line 1.
Answer: A
Oracle기출문제 1Z0-850 1Z0-850 dumps
19.What type of relationship is needed to represent the relationship between students and the courses
they are enrolled in at a university?
A. a one-to-one composition
B. a one-to-one association
C. a many-to-many composition
D. a one-to-many composition
E. a one-to-many association
F. a many-to-many association
Answer: F
Oracle인증 1Z0-850 1Z0-850
20.Which two are features of JNDI? (Choose two.)
A. an interface to store and retrieve named Java objects of any type
B. an interface to search for objects using attributes
C. a defined common set of messaging concepts and programming strategies
D. connectivity to databases and other tabular data sources
Answer: A,B
Oracle 1Z0-850 1Z0-850인증 1Z0-850자격증
NO.20 Given:
12. String s = "abcdefgabc";
13. char c = s.charAt(2);
14.
15. if (c == 'c')
16. s = s.replace('c', 'X');
NO.21 Which two are true? (Choose two.)
A. J2EE runs on consumer and embedded devices.
B. J2EE includes the MIDP API.
C. J2EE includes servlet APIs and EJB APIs.
D. J2EE application developers need J2SE.
E. J2EE applications depend on web servers.
Answer: C,D
Oracle기출문제 1Z0-850시험문제 1Z0-850 dump 1Z0-850 dump 1Z0-850 pdf
ITexamdump의 70-460덤프의 VCE테스트프로그램과 JN0-633덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 648-238시험에 대비한 고품질 덤프와 HP2-E59시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 1z0-559시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.
댓글 없음:
댓글 쓰기