IT업계에 종사하는 분이 점점 많아지고 있는 지금 IT인증자격증은 필수품으로 되었습니다. IT인사들의 부담을 덜어드리기 위해ITExamDump는IBM인증 A2010-538인증시험에 대비한 고품질 덤프를 연구제작하였습니다. IBM인증 A2010-538시험을 준비하려면 많은 정력을 기울여야 하는데 회사의 야근에 시달리면서 시험공부까지 하려면 스트레스가 이만저만이 아니겠죠. ITExamDump 덤프를 구매하시면 이제 그런 고민은 끝입니다. 덤프에 있는 내용만 공부하시면 IT인증자격증 취득은 한방에 가능합니다.
ITExamDump는 유일하게 여러분이 원하는IBM인증A2010-538시험관련자료를 해결해드릴 수 잇는 사이트입니다. 여러분이 다른 사이트에서도 관련덤프자료를 보셨을경우 페이지 아래를 보면 자료출처는 당연히 ITExamDump 일 것입니다. ITExamDump의 자료만의 제일 전면적이고 또 최신 업데이트일 것입니다.
시험 번호/코드: A2010-538
시험 이름: IBM (Assess: 538 IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 Implementation)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 120 문항
업데이트: 2014-02-26
IBM인증 A2010-538시험을 패스하여 자격증을 취득하여 승진이나 이직을 꿈구고 있는 분이신가요? 이 글을 읽게 된다면IBM인증 A2010-538시험패스를 위해 공부자료를 마련하고 싶은 마음이 크다는것을 알고 있어 시장에서 가장 저렴하고 가장 최신버전의 IBM인증 A2010-538덤프자료를 강추해드립니다. 높은 시험패스율을 자랑하고 있는IBM인증 A2010-538덤프는 여러분이 승진으로 향해 달리는 길에 날개를 펼쳐드립니다.자격증을 하루 빨리 취득하여 승진꿈을 이루세요.
ITExamDump는 여러분의 요구를 만족시켜드리는 사이트입니다. 많은 분들이 우리사이트의 it인증덤프를 사용함으로 관련it시험을 안전하게 패스를 하였습니다. 이니 우리 ITExamDump사이트의 단골이 되었죠. ITExamDump에서는 최신의IBM A2010-538자료를 제공하며 여러분의IBM A2010-538인증시험에 많은 도움이 될 것입니다.
A2010-538 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/A2010-538.html
NO.1 What are two considerations before installing any IBM Tivoli Monitoring component in an
environment where a single or multiple firewall(s) exist? (Choose two.)
A. Open only one port on the firewall(s).
B. Opening as few ports on the firewall(s) as possible.
C. The existing firewall(s) must be moved and/or uninstalled.
D. Location of components to be installed relation to existing firewall(s).
E. If a single or multiple firewall exists then the KDE gateway must be used.
Answer: B,D
IBM A2010-538 A2010-538자격증 A2010-538인증
NO.2 Which two pieces of information must be collected in order to select the appropriate
monitoring agent? (Choose two.)
A. The applications to be monitored.
B. The firewalls in the company's network.
C. The size of the data warehouse database.
D. The operating system of the servers to be monitored.
E. The operating system of the Tivoli Enterprise Monitoring Server.
Answer: A,D
IBM A2010-538 A2010-538 A2010-538
5. According to the IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 Installation and Setup Guide, what is the
maximum number of agents that a remote Tivoli Enterprise Monitoring Server (RTEMS) can handle?
A. 500
B. 1500
C. 2500
D. 3500
Answer: B
IBM최신덤프 A2010-538 A2010-538 pdf A2010-538인증
6. When planning to deploy a KDE Gateway, which two IBM Tivoli Monitoring components must
be configured to add the KDE Gateway configuration? (Choose two.)
A. Warehouse Proxy Agent
B. Tivoli Enterprise Portal Server
C. Tivoli Enterprise Monitoring Agent
D. Tivoli Enterprise Monitoring Server
E. Summarization and Pruning Agent
Answer: C,D
IBM A2010-538 A2010-538시험문제
7. Which protocol can an agent use to send messages to an event management system when the
agent is running in Autonomous mode?
A. XML
B. SSH
C. SOAP
D. SNMP
Answer: D
IBM A2010-538 A2010-538
8. An agentless monitoring server is installed with these active agentless monitor instance types
started: 2AIX, 2 Linux, 2 Solaris, 2 Windows.What is the maximum number of systems that can be
monitored?
A. 8
B. 80
C. 800
D. 8000
Answer: C
IBM자격증 A2010-538시험문제 A2010-538
9. Which three database products are supported for the Tivoli Data Warehouse database?
(Choose three.)
A. Derby
B. Oracle
C. Sybase
D. MS SQL
E. IBM DB2
F. IBM Informix
Answer: B,D,E
IBM인증 A2010-538 dump A2010-538 A2010-538시험문제
NO.3 What information must be collected in order to plan a Hub Tivoli Enterprise Monitoring Server
in an IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 (ITM) implementation?
A. The location of the servers to be monitored.
B. Which applications are running on the monitored servers?
C. The number of servers and applications monitored by ITM.
D. How many users are logged into each of the monitored servers?
Answer: C
IBM A2010-538자격증 A2010-538 A2010-538 A2010-538덤프 A2010-538최신덤프
NO.4 A customer wants fully autonomous monitoring for their operating systems which are based in
a place with these restrictions:
The traditional operating system agents (the knt, klz, and kux agents that monitor the Windows,
Linux, and UNIX operating environments) cannot be used directly.
Which statement is true in order to meet the customer's requirements?
A. IBM Tivoli Monitoring (ITM) will not be the right solution because of the relatively large agent
footprint.
B. ITM will not be the right solution because Java is required for all ITM agents to operate.
C. The traditional ITM operating system agents must be configured for Autonomous Mode.
D. The customer will have to deploy the System Monitor Agents which provide autonomous-only
monitoring for their operating systems.
Answer: D
IBM최신덤프 A2010-538 A2010-538기출문제 A2010-538
ITexamdump의 70-464덤프의 VCE테스트프로그램과 HP0-S33덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 LOT-405시험에 대비한 고품질 덤프와 642-980시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 BAS-002시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.
댓글 없음:
댓글 쓰기