여러분이 우리SAP C_TADM51_731문제와 답을 체험하는 동시에 우리ITExamDump를 선택여부에 대하여 답이 나올 것입니다. 우리는 백프로 여러분들한테 편리함과 통과 율은 보장 드립니다. 여러분이 안전하게SAP C_TADM51_731시험을 패스할 수 있는 곳은 바로 ITExamDump입니다.
IT업계에 종사하는 분이 점점 많아지고 있는 지금 IT인증자격증은 필수품으로 되었습니다. IT인사들의 부담을 덜어드리기 위해ITExamDump는SAP인증 C_TADM51_731인증시험에 대비한 고품질 덤프를 연구제작하였습니다. SAP인증 C_TADM51_731시험을 준비하려면 많은 정력을 기울여야 하는데 회사의 야근에 시달리면서 시험공부까지 하려면 스트레스가 이만저만이 아니겠죠. ITExamDump 덤프를 구매하시면 이제 그런 고민은 끝입니다. 덤프에 있는 내용만 공부하시면 IT인증자격증 취득은 한방에 가능합니다.
SAP인증C_TADM51_731시험의자격증은 여러분에 많은 도움이 되리라 믿습니다. 하시는 일에서 한층 더 업그레이드될 것이고 생활에서도 분명히 많은 도움이 될 것입니다. 자격증취득 즉 재산을 얻었죠.SAP인증C_TADM51_731시험은 여러분이 it지식테스트시험입니다. ITExamDump에서는 여러분의 편리를 위하여 ITExamDump만의 최고의 최신의SAP C_TADM51_731덤프를 추천합니다. ITExamDump를 선택은 여러분이 최고의 선택입니다. ITExamDump는 제일 전면적인SAP C_TADM51_731인증시험자료의 문제와 답을 가지고 잇습니다.
시험 번호/코드: C_TADM51_731
시험 이름: SAP (SAP Certified Technology Associate - System Administration (Oracle DB) with SAP NetWeaver 7.31)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 170 문항
업데이트: 2014-04-28
ITExamDump의 경험이 풍부한 IT전문가들이 연구제작해낸 SAP인증 C_TADM51_731덤프는 시험패스율이 100%에 가까워 시험의 첫번째 도전에서 한방에 시험패스하도록 도와드립니다. SAP인증 C_TADM51_731덤프는SAP인증 C_TADM51_731최신 실제시험문제의 모든 시험문제를 커버하고 있어 덤프에 있는 내용만 공부하시면 아무런 걱정없이 시험에 도전할수 있습니다.
ITExamDump 는 완전히 여러분이 인증시험 준비와 안전한 시험패스를 위한 완벽한 덤프제공 사이트입니다.우리 ITExamDump의 덤프들은 응시자에 따라 ,시험 ,시험방법에 따라 알 맞춤한 퍼펙트한 자료입니다.여러분은 ITExamDump의 알맞춤 덤프들로 아주 간단하고 편하게 인증시험을 패스할 수 있습니다.많은 it인증관연 응시자들은 우리 ITExamDump가 제공하는 문제와 답으로 되어있는 덤프로 자격증을 취득하셨습니다.우리 ITExamDump 또한 업계에서 아주 좋은 이미지를 가지고 있습니다.
네트웨크시대인 지금 인터넷에 검색하면 수많은SAP인증 C_TADM51_731시험공부자료가 검색되는데 그중에서도ITExamDump에서 출시한 SAP인증 C_TADM51_731덤프가 가장 높은 인지도를 지니고 있습니다. SAP인증 C_TADM51_731덤프에는SAP인증 C_TADM51_731시험문제의 기출문제와 예상문제가 수록되어있어 덤프에 있는 문제만 잘 공부하시면 시험은 가볍게 패스가능합니다. SAP인증 C_TADM51_731시험을 통과하여 자겨증취득하는 꿈에 더욱 가까이 다가가세요.
C_TADM51_731 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/C_TADM51_731.html
NO.1 You would like to install an SAP ECC system. Which of the following components can be
installed in a separate installation procedure? (Choose two)
A. The central instance
B. The database instance
C. An Internet Communication Manager
D. The standalone message server
Answer: A,B
SAP C_TADM51_731 pdf C_TADM51_731인증 C_TADM51_731기출문제
6. What happens when an Oracle database shuts down? (Choose two)
A. When using the IMMEDIATE option, open transactions are rolled back before the database is shut
down.
B. When using the IMMEDIATE option, an instance recovery is required at the next database startup.
C. When using the NORMAL option, the database system disconnects all users before shutting down
the database.
D. When using the ABORT option, the SAP system is shut down as well.
E. When using the IMMEDIATE option, the database system writes a checkpoint before shutting
down the database.
Answer: A,E
SAP C_TADM51_731 C_TADM51_731 C_TADM51_731 pdf C_TADM51_731
7. An SAP system's Oracle database has four online redo logs, also known as database
transaction logs. Each online redo log has a mirrored copy.
What is the effect of a log file switch?
A. The ARCH process is triggered to write the current online redo log to its mirrored copy. The next
online redo log is opened for writing.
B. The database switches between writing to the original redo log files and the mirrored redo log
files.
C. The current online redo log is closed and the next online redo log is opened for writing. The ARCH
process is triggered to begin backing up the recently closed redo log.
D. The database alternates between writing to the online and offline redo log files.
Answer: C
SAP C_TADM51_731시험문제 C_TADM51_731 C_TADM51_731 C_TADM51_731인증
8. You are running an AS ABAP-based SAP system with several instances.
Where are enqueue locks stored that are managed by the AS ABAP system?
A. In the shared memory of each instance
B. In the database of the SAP system
C. In the shared memory of the instance where the enqueue work process is running
D. In the shared memory of the ABAP message server
Answer: C
SAP C_TADM51_731 C_TADM51_731덤프
9. Which settings are necessary for activating the integrated ITS?
A. Set the profile parameter rdisp/optimize_web_app to 1.
B. Set the profile parameter itsp/enable to 1.
C. Configure the HTML cache of the SAP NetWeaver AS Java.
D. You need to deploy the necessary HTML templates on the operating system level.
Answer: B
SAP C_TADM51_731 dump C_TADM51_731 C_TADM51_731
10. Which of the following statements regarding the transaction RZ10 are true?
(Choose two.)
A. When you use the save button in RZ10 and activate the profile, it will be written immediately to
the operating system level.
B. The default profile cannot be maintained using transaction RZ10.
C. The maintained parameters will take effect immediately after the profile is activated in the RZ10.
D. You can compare the profile file on the operating system with the profile in the database.
Answer: A,D
SAP최신덤프 C_TADM51_731 C_TADM51_731 C_TADM51_731 C_TADM51_731덤프 C_TADM51_731
11. Which of the following does not use SAP NetWeaver?
A. SAP ERP
B. SAP Business All-In-One
C. SAP CRM
D. SAP Business One
Answer: D
SAP C_TADM51_731 dumps C_TADM51_731 C_TADM51_731덤프
12. The software component SAP ECC 6.0 runs on which of the following?
A. SAP NetWeaver Application Server 7.00
B. SAP Basis 4.6D
C. SAP Web Application Server 6.40
D. SAP NetWeaver Application Server 7.10
Answer: A
SAP덤프 C_TADM51_731시험문제 C_TADM51_731 C_TADM51_731기출문제 C_TADM51_731 C_TADM51_731
13. For UNDO tablespaces, which of the following statements are true? (Choose two.)
A. The UNDO tablespace MUST be a dictionary managed tablespace.
B. Undo segments are overwritten first after undo retention time.
C. To avoid a tablespace overflow, the UNDO tablespace can be set to be autoextensible.
D. Transformation of rollback- to undo tablespace can be performed with BRSPACE in a one-step
procedure.
E. Storage parameters of all undo segments should be equal.
Answer: B,C
SAP C_TADM51_731 C_TADM51_731 C_TADM51_731
14. The Oracle database offers different types of indexes.
Which of the following are valid index types? (Choose two)
A. Bitmap index
B. Dictionary index
C. Unique master index
D. Balanced tree (B*tree) index
Answer: A,D
SAP C_TADM51_731 C_TADM51_731 C_TADM51_731자격증
15. For which of the following do you need to install and configure SAProuter? (Choose two)
A. EarlyWatch Service session done remotely by an SAP Support employee
B. Connection to https://scn.sap.com
C. Remote Consulting from SAP
D. Connection to https://service.sap.com
Answer: A,C
SAP C_TADM51_731 C_TADM51_731 C_TADM51_731
NO.2 SAP Solution Manager 4.0 can use an SLD (System Landscape Directory). Which statements are
true for the purpose of the SLD?
A. SLD is only available with the shipment of SAP NetWeaver Process Integration (PI).
B. SLD is the landscape-wide information provider for system landscape data and acts as a
foundation of many SAP applications.
C. SLD is a Java application. Therefore, ABAP applications cannot make use of the information
provided by the SLD.
Answer: B
SAP인증 C_TADM51_731시험문제 C_TADM51_731기출문제 C_TADM51_731
NO.3 Which of the following statements regarding post-installation activities for SAP ECC 6.0 are
true?
(Choose two.)
A. The installation check verifies the completeness of the installation.
B. Additional space in the database is needed to generate ABAP loads of programs, function
modules, and classes; using transaction SGEN.
C. The newest Support package level is available with the SAP ECC 6.0 installation. Only the SAP
executables (kernel) and the database must be patched after the installation.
D. SAP recommends creating the first client after the installation using client copy profile SAP_CUST.
The source client for the client copy should be client 066.
Answer: A,B
SAP자격증 C_TADM51_731 C_TADM51_731
NO.4 Where can you find details on the memory consumption of the integrated ITS?
A. Using the ICF service /sap/moni/its/mem
B. In the SAP system, using transaction/report SITSPMON
C. On operating system level, using the command "its -mem"
D. In the SAP system, using transaction SMICM
Answer: B
SAP C_TADM51_731 C_TADM51_731 C_TADM51_731최신덤프
NO.5 You want to patch the kernel of an AS ABAP+Java-based (dual stack) SAP system.
Into which of the following do you put the new kernel executables?
A. The ABAP kernel directory
B. The Work directory
C. The "KERNEL_NEW" directory
D. The transport directory, subdirectory "Data"
Answer: A
SAP C_TADM51_731자료 C_TADM51_731 pdf C_TADM51_731
ITexamdump의 C_THR12_66덤프의 VCE테스트프로그램과 9L0-064덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 642-467시험에 대비한 고품질 덤프와 C_TSCM62_65시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 C_TSCM52_66시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.
시험자료링크: http://www.itexamdump.com/C_TADM51_731.html