2014년 3월 10일 월요일

IBM 인증 00M-667 덤프

IT업계의 치열한 경쟁속에 살아 남으려면 자신의 능력을 증명하여야 합니다. 국제승인을 받는 IT인증자격증을 많이 취득하시면 취직이든 승진이든 이직이든 모든 면에서 이득을 볼수 있습니다. 최근 IBM인증 00M-667시험에 도전하는 분이 많은데 ITExamDump에서 IBM인증 00M-667시험에 대비한 가장 최신버전 덤프공부가이드를 제공해드립니다.

ITExamDump 는 전문적으로 it전문인사들에게 도움을 드리는 사이트입니다.많은 분들의 반응과 리뷰를 보면 우리ITExamDump의 제품이 제일 안전하고 최신이라고 합니다. ITExamDump의 학습가이드는 아주 믿음이 가는 문제집들만 있으니까요. ITExamDump 덤프의 문제와 답은 모두 제일 정확합니다. 왜냐면 우리의 전문가들은 매일 최신버전을 갱신하고 있기 때문입니다.

시험 번호/코드: 00M-667
시험 이름: IBM (IBM Mobile Foundation Enterprise Sales Mastery Test v1)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 43 문항
업데이트: 2014-03-09

우리ITExamDump 사이트에서IBM 00M-667관련자료의 일부 문제와 답 등 샘플을 제공함으로 여러분은 무료로 다운받아 체험해보실 수 있습니다.체험 후 우리의ITExamDump에 신뢰감을 느끼게 됩니다.빨리 우리 ITExamDump의 덤프를 만나보세요.

ITExamDump의 제품들은 모두 우리만의 거대한IT업계엘리트들로 이루어진 그룹 즉 관련업계예서 권위가 있는 전문가들이 자기만의 지식과 지금까지의 경험으로 최고의 IT인증관련자료를 만들어냅니다. ITExamDump의 문제와 답은 정확도 적중률이 아주 높습니다. 우리의 덤프로 완벽한IBM인증00M-667시험대비를 하시면 되겠습니다. 이렇게 어려운 시험은 우리IBM인증00M-667덤프로 여러분의 고민과 꿈을 한방에 해결해드립니다.

IBM 인증 00M-667시험이 너무 어려워서 시험 볼 엄두도 나지 않는다구요? ITExamDump 덤프만 공부하신다면 IT인증시험공부고민은 이젠 그만 하셔도 됩니다. ITExamDump에서 제공해드리는IBM 인증 00M-667시험대비 덤프는 덤프제공사이트에서 가장 최신버전이여서 시험패스는 한방에 갑니다. IBM 인증 00M-667시험뿐만 아니라 IT인증시험에 관한 모든 시험에 대비한 덤프를 제공해드립니다. 많은 애용 바랍니다.

ITExamDump의 IBM인증00M-667시험대비덤프는 실제시험문제 출제경향을 충분히 연구하여 제작한 완벽한 결과물입니다.실제시험문제가 바뀌면 덤프를 제일 빠른 시일내에 업데이트하도록 하기에 한번 구매하시면 1년동안 항상 가장 최신의IBM인증00M-667시험덤프자료를 제공받을수 있습니다.

IBM 00M-667인증시험을 패스하려면 시험대비자료선택은 필수입니다. 우리ITExamDump에서는 빠른 시일 내에IBM 00M-667관련 자료를 제공할 수 있습니다. ITExamDump의 전문가들은 모두 경험도 많고, 그들이 연구자료는 실제시험의 문제와 답과 거이 일치합니다. ITExamDump 는 인증시험에 참가하는 분들한테 편리를 제공하는 사이트이며,여러분들이 시험패스에 도움을 줄 수 있는 사이트입니다.

00M-667 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/00M-667.html

NO.1 What added benefit is there to the IBM Worklight Mobile Platform compared to in-house
mobile
development?
A. IBM Worklight provides a middleware services layer.
B. IBM Worklight provides Optimization capabilities.
C. IBM Worklight provides multiple features to address enterprise security requirements.
D. All of the above
Answer: D

IBM자료   00M-667 dumps   00M-667 pdf   00M-667

NO.2 Which scenario is NOT a strong use cases for IBM Worklight?
A. A bank looking to deploy one application for millions of customers
B. A global financial organization who wants to deploy 10 applications for different lines of
business
C. A technical conglomerate that wants to build 50 applications but has tight control over their
branding and security processes
D. A company that wants to support legacy rugged Windows CE/ 6.5 devices
Answer: D

IBM자료   00M-667   00M-667   00M-667 dump   00M-667

NO.3 Which customer scenario represents the most ideal prospect for IBM Worklight Platform?
A. The customer that wants a pure native application and is looking to their digital design agency,
that built their ecommerce website, to now build their mobile application
B. The customer that is looking for a solution to help build mobile hybrid applications in house by
their web development team
C. The customer that believes they do not need a presence on commercial App Stores and just
wants a server side mobile web experience for their customers
D. The customer that is looking for a simple single app for a single device for its internal
employees
Answer: B

IBM자료   00M-667시험문제   00M-667 dumps

NO.4 IBM Endpoint Manager (IEM) provides:
A. Unified endpoint device management
B. Single point of control and visibility
C. Reduced hardware and administrative costs
D. All of the above
Answer: C

IBM dumps   00M-667   00M-667   00M-667

NO.5 Which of the following pro/con statement(s) best represents the characteristics of developing
a
fully native mobile application?
A. Pro - limited user experience / Con - short development cycles
B. Pro - engaging user experience / Con - inefficient and costly development for multiple devices
C. Pro - simple development effort / Con - applications are more secure
D. All of the above.
Answer: B

IBM인증   00M-667   00M-667   00M-667시험문제   00M-667
6. In addition to traditional mobile device management which capabilities are included in IEM for
Mobile Devices?
A. An integrated security and compliance picture for all devices.
B. Integration with related IT systems such as asset management, service desk, and security
intelligence.
C. A unique, highly scalable architecture that allows instant delivery of new capabilities.
D. All of the above
Answer: A

IBM   00M-667 dumps   00M-667   00M-667   00M-667기출문제
7. What is the main challenge associated with the “bring your own device” (BYOD) trend?
A. Companies want their employees to use issued devices so budget is not wasted.
B. IT is expected to support personal devices and their access to sensitive back-end systems.
C. HR wants to avoid employees bringing status symbols to work.
D. Companies don't want employees using social applications at work.
Answer: B

IBM   00M-667   00M-667   00M-667   00M-667
8. What is a hybrid mobile application?
A. An eco-friendly application that runs on electrical power and is overpriced for its value
B. An application that is developed by two separate teams integrating server-side and client-side
assets respectively
C. An application that is developed using both native and web-based coding languages
D. A mobile web application developed using JavaScript
Answer: C

IBM pdf   00M-667덤프   00M-667
9. What is Cast Iron used for?
A. Simple and rapid Cloud application integration projects
B. Connecting Cloud and On Premise applications
C. Data migration and Data Synchronization
D. All of the above
Answer: B

IBM기출문제   00M-667최신덤프   00M-667   00M-667기출문제
10. Why is Cast Iron preferred over coding for clients or business?
A. Reduced Labor Costs: The hidden costs of custom code are revealed over time for maintaining
and changing integrations.
B. Custom code is point-to-point and thus not scalable over time.
C. Custom code does not provide visibility into what is working or broken.
D. All of the above
Answer: A

IBM자료   00M-667   00M-667   00M-667자료   00M-667 dumps   00M-667

ITexamdump의 MB6-871덤프의 VCE테스트프로그램과 000-781덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 C_A1FIN_10시험에 대비한 고품질 덤프와 MB6-700시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 00M-622시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.

시험자료링크: http://www.itexamdump.com/00M-667.html

댓글 없음:

댓글 쓰기