ITExamDump의SAP인증 C_TPLM30_65시험덤프 공부가이드는 시장에서 가장 최신버전이자 최고의 품질을 지닌 시험공부자료입니다.IT업계에 종사중이라면 IT자격증취득을 승진이나 연봉협상의 수단으로 간주하고 자격증취득을 공을 들여야 합니다.회사다니면서 공부까지 하려면 몸이 힘들어 스트레스가 많이 쌓인다는것을 헤아려주는ITExamDump가 IT인증자격증에 도전하는데 성공하도록SAP인증 C_TPLM30_65시험대비덤프를 제공해드립니다.
우리ITExamDump에서는 각종IT시험에 관심있는분들을 위하여, 여러 가지 인증시험자료를 제공하는 사이트입니다. 우리ITExamDump는 많은 분들이 IT인증시험을 응시하여 성공할수록 도와주는 사이트입니다. 우리의 파워는 아주 대단하답니다. 여러분은 우리ITExamDump 사이트에서 제공하는SAP C_TPLM30_65관련자료의 일부분문제와답등 샘플을 무료로 다운받아 체험해봄으로 우리에 믿음이 생기게 될 것입니다.
ITExamDump의 도움으로 여러분은 많은 시간과 돈을 들이지 않으셔도 혹은 여러학원등을 다니시지 않으셔도 우리 덤프로 안전하게 시험을 통과하실 수 있습니다.SAP C_TPLM30_65시험자료는 우리 ITExamDump에서 실제시험에 의하여 만들어진 것입니다. 지금까지의 시험문제와 답과 시험문제분석 등입니다. ITExamDump에서 제공하는SAP C_TPLM30_65시험자료의 문제와 답은 실제시험의 문제와 답과 아주 비슷합니다.
SAP인증 C_TPLM30_65시험은 빨리 패스해야 되는데 어디서부터 어떻게 시험준비를 시작해야 하는지 갈피를 잡을수 없는 분들은ITExamDump가 도와드립니다. ITExamDump의 SAP인증 C_TPLM30_65덤프만 공부하면 시험패스에 자신이 생겨 불안한 상태에서 벗어날수 있습니다.덤프는 시장에서 가장 최신버전이기에 최신 시험문제의 모든 시험범위와 시험유형을 커버하여SAP인증 C_TPLM30_65시험을 쉽게 패스하여 자격증을 취득하여 찬란한 미래에 더 가깝도록 도와드립니다.
네트웨크시대인 지금 인터넷에 검색하면 수많은SAP인증 C_TPLM30_65시험공부자료가 검색되는데 그중에서도ITExamDump에서 출시한 SAP인증 C_TPLM30_65덤프가 가장 높은 인지도를 지니고 있습니다. SAP인증 C_TPLM30_65덤프에는SAP인증 C_TPLM30_65시험문제의 기출문제와 예상문제가 수록되어있어 덤프에 있는 문제만 잘 공부하시면 시험은 가볍게 패스가능합니다. SAP인증 C_TPLM30_65시험을 통과하여 자겨증취득하는 꿈에 더욱 가까이 다가가세요.
IT인증시험문제는 수시로 변경됩니다. 이 점을 해결하기 위해ITExamDump의SAP인증 C_TPLM30_65덤프도 시험변경에 따라 업데이트하도록 최선을 다하고 있습니다.시험문제 변경에 초점을 맞추어 업데이트를 진행한후 업데이트된SAP인증 C_TPLM30_65덤프를 1년간 무료로 업데이트서비스를 드립니다.
ITExamDump 에서 제공해드리는 SAP C_TPLM30_65덤프는 아주 우수한 IT인증덤프자료 사이트입니다. IT업계엘리트한 강사들이 퍼펙트한 SAP C_TPLM30_65 덤프문제집을 제작하여 디테일한 시험문제와 답으로 여러분이 아주 간단히SAP C_TPLM30_65시험을 패스할 수 있도록 최선을 다하고 있습니다.
시험 번호/코드: C_TPLM30_65
시험 이름: SAP (SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 95 문항
업데이트: 2014-03-06
C_TPLM30_65 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/C_TPLM30_65.html
NO.1 A maintenance plan has a completion requirement. The plan contains five maintenance items
that produce five notifications.
Which system status must each notification have before the maintenance call is completed and the
next maintenance call can be generated?
A. REL (Released)
B. ATCO (All Tasks Completed)
C. TECO (Technically Completed)
D. NOCO (Notification Completed)
Answer: D
SAP기출문제 C_TPLM30_65 C_TPLM30_65
NO.2 Which of the following always produces up-to-the-minute costing information for
maintenance orders?
A. A standard analysis from the Plant Maintenance Information System (PMIS)
B. A standard query in SAP Net Weaver Business Warehouse
C. A maintenance order list
D. A shift report based on shift notes
Answer: C
SAP C_TPLM30_65덤프 C_TPLM30_65 pdf C_TPLM30_65 C_TPLM30_65기출문제
NO.3 A user has planned an operation with labor costs and material costs; however, the material
cost element is not assigned to a value category.
Where do the material costs appear in the value categories for the order?
A. In the overhead value category
B. In a new, automatically created value category
C. In the unassigned value category
D. In the internal activity value category
Answer: C
SAP C_TPLM30_65 C_TPLM30_65자격증 C_TPLM30_65자료
NO.4 A maintenance technician replaces a defective counter with a new counter.
Before the users can create a standard measuring document for the new counter, what step(s) must
they perform?
A. Create a new technical object to represent the new measuring point.
B. Create a special measuring document and set the Counter Replacement indicator.
C. Dismantle the old measuring point and create a new measuring point.
D. Create a new measuring point and change the measuring point from which the measurement
reading was transferred.
Answer: B
SAP C_TPLM30_65덤프 C_TPLM30_65 C_TPLM30_65 C_TPLM30_65
NO.5 Which of the following are prerequisites for business completion? (Choose two)
A. The order must have actual costs.
B. The order must be fully settled.
C. The balance of the order must be zero.
D. The order must have planned costs.
Answer: B,C
SAP C_TPLM30_65시험문제 C_TPLM30_65 dump C_TPLM30_65 C_TPLM30_65 C_TPLM30_65자료
6. What information does the value category provide in the maintenance order?
A. The costs details for individual technical objects
B. The costs by work center
C. The material costs by valuation category
D. A summary of costs for multiple cost elements
Answer: D
SAP덤프 C_TPLM30_65최신덤프 C_TPLM30_65 C_TPLM30_65
7. Which of the following Customizing settings is required to assign a notification to a
maintenance order operation?
A. Assignment of operations to all object list entries active
B. Assignment of order type to notification type
C. Maintain indicator for notification data on order header
D. Create default value profiles for general order data
Answer: A
SAP C_TPLM30_65 C_TPLM30_65인증 C_TPLM30_65덤프
8. Which of the following is a function of deadline monitoring (transaction IP30)?
A. Generate a Logistics Information System (LIS) report for scheduled maintenance items within a
specific period.
B. Convert maintenance notifications into maintenance orders within a specific period.
C. Convert maintenance calls into call objects within a specific period.
D. Generate a Logistics Information System (LIS) report for all overdue maintenance calls.
Answer: C
SAP C_TPLM30_65 C_TPLM30_65 C_TPLM30_65덤프 C_TPLM30_65 C_TPLM30_65최신덤프
9. Which task list can have both external and internal number assignment for the task list group
number?
A. Bill of material task list
B. Equipment task list
C. General task list
D. Functional location task list
Answer: C
SAP pdf C_TPLM30_65 C_TPLM30_65 dump
10. When the user creates a maintenance plan for a call object (order), which value in the
planning data determines the order type?
A. Priority
B. Maintenance activity type
C. Maintenance planner group
D. Main work center
Answer: C
SAP덤프 C_TPLM30_65 C_TPLM30_65 dumps C_TPLM30_65자료 C_TPLM30_65최신덤프 C_TPLM30_65
ITexamdump의 640-722덤프의 VCE테스트프로그램과 HP0-J62덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 E20-018시험에 대비한 고품질 덤프와 HP2-T23시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 HP2-H29시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.
댓글 없음:
댓글 쓰기